POLITICIENII ROMANI
Constitutia garanteaza libertatea exprimarii

Numai in pielea lui Ion Mocioalca sa nu fi, in zilele noastre

Pro Romania, marii pierzatori

Acum ca deja a trecut primul tur al alegerilor prezidentiale iar presa de partid si de stat de pe meleagurile carasene s-a bucurat nevoie mare de victoria Vioricai Dancila, e cazul sa punem punct si sa vedem realitatea verde-n fata.

Este clar ca lumina zilei, social-democratii condusi pe plan local de Luminita Jivan au obtinut un procent foarte bun din voturile exprimate – cu mult peste media nationala dar platit din plin de statul roman pentru a fi contabilizat in contul candidatei PSD. Este un scor bun, repet, cam cu sapte procente peste media de la alegerile prezidentiale iar rezultatul il contrazice pe inca deputatul Ion Mocioalca.

I-am vazut opinia dintr-o publicatie online si cred ca greseste, aproape ca nici nu ma mai minunez, doar remarc remarcile liderului zonal din Pro Romania, cel care vorbeste despre o asa numita disolutie a stangii pe plan national si local – carasan.

Altfel spus, cum minciunile nu sunt deloc onorante, ajung sa constat ca ati pierdut si simtul realitatii pe langa cel al onoarei ori ca tocmai l-ati castigat pe cel al ridicolului. Sunt nevoit sa spun, domnule deputat, ca poate exista o anumita artrofiere a politicii “de stanga” romanesti, numai ca aceasta zburda vesel prin Caras Severin dupa ce a realizat vreo 6-7 procente peste media nationala.

Da domnule Mocioalca, legat de disolutia ce a cuprins politica stangista de prin partea aceasta de lume, daca stati stramb sa judecati drept, o sa constatati ca astfel de rezultate nu s-au mai intalnit pana acum pe aceste meleaguri nici inainte ca unii sa fi ales tradarea ca solutie. Ma rog, chiar daca s-au inregistrat plusuri si in trecut, acestea se obtineau pe vremea cand social-democratii ajungeau pana undeva aproape de cer.

Deci domnule deputat, mai usor cu pianul pe scari, cred ca mai bine va puneti problema cum o sa reveniti in parlament…

© Matei DONEA – 14 Noiembrie 2019

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.