POLITICIENII ROMANI
Constitutia garanteaza libertatea exprimarii

Colocviu de discutii cu primarii judetului la Otelu Rosu

Politicul si mass-media

Importanta mediului politic si relatia acestuia cu societatea civila este o actiune indisolubila ce devine si mai importanta intr-un an electoral, din acest motiv credem ca oportunitatea unui colocviu public va capata atentia publicului intr-un mod special.

Subsumat titulaturii ”Politicul si mass-media”, va aducem la cunostiinta ca in data de 25 ianuarie 2020, la sediul Casei de Cultura din Otelu Rosu – incepand cu orele 16, publicatia POLITICIENII ROMANI va organiza, impreuna cu Primaria Orasului Otelu Rosu, o intalnire a politicului si administratiilor publice locale din Judetul Caras Severin cu publicul carasan. Evenimentul va fi transmis LIVE in mediul on-line prin intermediul retelelor de socializare.

Printre subiectele de discutie se vor numara:

  • Problema depozitarii deseurilor – solutii si perspective,
  • Continuarea investitiilor din Programul National de Dezvoltare Locala,
  • Programele europene si transpunerea acestora in proiectele de dezvoltare,
  • Reforma administrativa,
  • Perspective politice intr-un an electoral.

Astfel, ne face o deosebita placere sa va invitam a lua parte la aceasta actiune si sa participati activ la discutii prin intrebari adresate invitatilor. Printre cei care au confirmat participarea se regasesc primari, reprezentanti ai UAT-urilor si Consiliului Judetean Caras Severin.

Organizatori, parteneri media si sponsori
Organizatori, parteneri media si sponsori

Moderatorii intalnirii vor fi subsemnatul si jurnalistul Dani Stanciu – Express de Banat. Actiunea este organizata cu sprijinul AERO MD AQUARELA ADVERTISING, Eurofort – Pizzeria Andreas si Kelu Marius – Transport persoane. Parteneri media sunt publicatiile online Politicienii romani – www.politicienii.ro si Express de Banat – www.expressdebanat.ro

In timp util va vom informa si despre lista completa a invitatilor.

Va asteptam.

© Matei DONEA – 14 Ianuarie 2020

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.