POLITICIENII ROMANI
Constitutia garanteaza libertatea exprimarii

Inca o bomba, Felix Borcean avea o idee fixa cu Marcel Vela dar avea dreptate!

Marcel Vela distruge PNL-ul din Caransebes, avem documentele

Inainte sa-i ia locul presedintelui Klaus Johannis la Cotruceni, actualul ministru de interne – liberalul Marcel Vela, incearca din rasputeri sa-l distruga pe primarul Felix Borcean din Caransebes si o face servindu-se de Presedintele Colegiului Medicilor, doctorul Gheorghe Borcean.

Publicatia POLITICIENII ROMANI s-a aflat si se afla in miezul a numeroase evenimente ce se petrec in partea de vest a tarii, am fost primii care am publicat imaginile care au stat la baza demiterii managerului Adrian Cican de la conducerea Spitalului Municipal de Urgenta – Caransebes, am prezentat informatii relevante despre afacerile din lumea presei carasene, cum isi cumpara linistea primarii unor localitati si am prezentat detalii concrete despre ceea ce putem numi “afacerile primarului Felix Borcean” tot din Caransebes.

Nu ma pot pronunta in totalitate asupra vinovatiei edilului din Caransebes dar in toata perioada ultimelor saptamani am remarcat spusele primarului si invariabil acesta il acuza pe Ministrul de Interne – Marcel Vela, ca se afla in spatele materialelor aparute in presa.

Bomba, o bomba veritabila si pentru mine este ca primarul Felix Borcean avea dreptate, sau are dreptate!

Doctorul Gheorghe Borcean, cu vreo doua saptamani in urma, m-a contactat spunandu-mi ca are un dosar pentru mine. N-am reusit sa ajung la domnia sa, n-am reusit nici sa trimit pe cineva la spitalul din Caransebes astfel ca la insistentele ministrului Marcel Vela, subliniate de medic, acesta s-a deplasat la domiciliul meu unde este si sediul publicatiei.

Ne-am intalnit, am primit si ne-am despartit. Ulterior am mai discutat de doua – trei ori si tot de atatea ori mi-au fost transmise indemnuri de publicare pe care le-am amanat mereu, de fapt am facut asta tot timpul din moment ce cu stinta mea nu am publicat nimic care sa atace un tert la dorinta cuiva.

Spun asta pentru a nu avea interpretari.

Deci, am materiale trimise mie de ministrul Marcel Vela – asta din cate afirma presedintele Colegiului Medicilor din Romania, care il incrimineaza pe fostul manager al spitalului din Caransebes, Adrian Cican si moral il pot afecta destul de mult si pe primarul Felix Borcean.

Ne-ar place sa primim un comentariu din partea ministrului, am incercat sa obtin o pozitie dar nu am reusit si tot ce va putem promite este sa prezentam respectivele materiale in zilele urmatoare.

Asteptam negatiile celor in cauza dar pana atunci, capul la cutie, explodeaza curand!

© Matei DONEA – 23 Iunie 2020

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.