POLITICIENII ROMANI
Constitutia garanteaza libertatea exprimarii

Noi, oamenii din Caransebes, nu tinem cu tine

Andra Plesa a aparut deja pe zidurile din municipiu

O doamna din Caransebes, recunoscandu-ne probabil dupa incheierea emisiunii de ieri realizate cu primarul Felix Borcean, ne-a abordat pe strada si ne-a dat o fotografie pe care o facuse tot ieri in cartierul Pipirig, o fotografie cu un banner electoral din care ne zambesc cu superioritate noii baroni a judetului Caras Severin.

Nici nu a inceput bine campania electorala ca cei din PNL: Marcel Vela, Romeo Dunca si Andra Plesa si-au si agatat icoanele pe peretii blocurilor, probabil vor sa rupa gura targului la alegerile locale si s-o faca primarita pe tanara liberala inainte de a fi luat altceva decat votul tatalui.

Nu degeaba o sa fie primarita, ci pentru ca “asa vrea tata”!

I-am spus si primarului despre imagine iar acesta ne-a marturisit: “Lasa-i sa se bucure si ei, au acum o jucarie noua… Pe mine ai vazut cum m-ai intalnit astazi, am iesit la o plimbare cu trotineta electrica pentru ca prefer sa traiesc. Nu imi doresc sa transform municipiul intr-o afacere, sa traiesc incrancenat si sa lupt permanent pentru ca numai eu sa fiu cel mare, cel puternic si numai acolo sus. Eu vreau sa traiesc cu oamenii, printre oameni”.

Felix Borcean in parcul Dragalina

Tot Felix Borcean, si in privat dar si in emisiune, ne-a spus ca nu va repeta abuzurile contracandidatei sale si nu isi va incepe campania electorala inainte de termenul legal. “Nu traiesc pentru a fi primar, vreau sa respect legea pentru ca oamenii din Caransebes sa nu ma arate cu degetul”, a mai spus Felix Borcean la scurt timp dupa emisiune.

In contrapartida, astazi aflam de la Andra Plesa ca este nevoie de un helioport in Caransebes si ne gandim ca acela micut din spatele Spitalului Municipal de Urgenta nu mai este suficient din moment ce Marcel Vela a lasat balta masinile scumpe si circula numai cu elicopterul ministerului de interne, acel elicopter care nu a intervenit la inundatiile din luna iunie a acestui an dar l-a putut aduce fix a doua zi pe Valea Bistrei sa-l laude pe Romeo Dunca.

Acum ca s-au rezolvat toate problemele Caransebesului, ma gandesc ca in municipiu se poate crea si un magazin exclusivist al celor de la Louis Vuitton, sa nu se mai duca nimeni pe pandemie la Milano, Londra sau Paris si din banii putini ai spitalului poate ii cumpara Andra Plesa si un elicopter celui care poate o va face primarita.

© Matei DONEA – 12 August 2020

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.