POLITICIENII ROMANI
Constitutia garanteaza libertatea exprimarii

Stati cu ochii pe el, Adi Torma este pe teren

Primarul Adrian Torma si legenda Miodrag Belodedici s-au intalnit pe terenul de fotbal

Sfarsitul de saptamana ce tocmai a trecut a marcat la Moldova Noua transpunerea in realitate a unei vechi dorinte manifestate de intreaga comunitate, visul de a avea un teren de sport cu gazon sintetic pe care iubitorii fotbalului sa-si dispute intalnirile.

Intr-o atmosfera speciala, vinerea trecuta a reintrat pe terenul de fotbal Miodrag Belodedici la invitatia edilului Adrian Torma ⚽️⚽️ . Legendarul jucator al “Nationalei de Aur” a Romaniei, originar din Moldova Noua, a fost prezent la inaugurarea terenului de fotbal cu gazon sintetic si nocturna din orasul de la Dunare. Toti cei prezenti pe noul teren de fotbal din cartierul Centru Civic s-au bucurat de aceasta inaugurare si au desfasurat cateva meciuri pline de energie in care s-a demonstrat dragostea pentru acest sport care a marcat viata fiecaruia intr-un anumit moment.

Implinirea acestui vis si realizarea efectiva a proiectului l-au facut pe primarul Adrian Torma sa declare: “Multumesc tututor celor prezenti, copiilor si parintilor, domnilor profesori si sportivilor din Clubul Moldova Noua, dar si “civicarilor” pentru atitudinea pozitiva si sportivitatea dovedita. Ne-am bucurat si de prezenta legendei Miodrag Belodedici care a onorat invitatia noastra de a participa la acest eveniment” a spus edilul din Moldova Noua cu privire la evenimentul festiv de inaugurare.

Tot Adrian Torma a facut si o referire la apropiatele alegeri locale ce se vor desfasura in luna septembrie le-a transmis tuturor celor care sperau sa-l vada absentand: “Acum, poate intr-un mod mai putin formal, va spun ca am intrat in cantonamentul campaniei electorale si DA, voi candida pentru inca un mandat de primar al orasului pentru ca Moldova Noua. Orasul are nevoie de continuitate, are nevoie de spirit tanar si de un om al locului care cunoaste trecutul, gestioneaza prezentul si va lupta cu toata forta pentru un viitor al acestei comunitatii.

Este, poate, cel mai greu meci al meu pentru ca pana acum nu s-a dat continuitate nici unui primar, dar nimic nu este imposibil acolo unde pui dragoste si credinta.

Stiu ca voi intra intr-o competitie, iar spiritul meu de luptator accepta acest context in care un fost aliat care se “topea” de bucurie in 2016 ca l-am razbunat dupa esecul cu “cantec” din 2012, imi este acum principal adversar, dar spiritul sportiv de fair-play ma obliga sa le urez succes tuturor.

Foarte important este sa nu uitam ca in acest meci jucam cu totii, iar miza e viitorul orasului nostru iar in urmatoarea perioada, va voi readuce in atentie toate realizarile din acest mandat, proiectele aflate in implementare si planurile de viitor. In acelasi timp, nu voi ramane indiferent si voi demonta toate minciunile si informatiile false aruncate in eter despre mine.

Imi doresc o campanie frumoasa, pozitiva si inchei parafrazand vorba unui om politic, spusa acum cateva zile: “sunt cu ochii pe voi”… Adi Torma e pe teren. I❤️ M9.

Puterea de a lupta pentru continuitate sta in noi. Ne vedem in 27 Septembrie 2020 si cel mai bun sa castige!, a incheiat primarul orasului Moldova Noua – Adrian Torma.

Dupa toate aceste cuvinte spuse de primarul Adrian Torma, eu unul ii recomand ministrului de la interne sa puna ochii pe Adrian Torma, ca administrator s-a comportat exemplar iar ca om politic o sa le traga o bataie PNL-istilor de o sa le curga fumul.

© Matei DONEA – 18 August 2020

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.