POLITICIENII ROMANI
Constitutia garanteaza libertatea exprimarii

Inca un episod in razboiul dintre Felix Borcean si Marcel Vela

A innebunit prefectul, Cristian Gafu obedient fata de Marcel Vela

Prin vocea sefei sale de cabinet, Mihaela Badea, prefectul Cristian Gafu a raspuns inca o data dorintelor manifestate de Ministrul Administratiei si Internelor – Marcel Vela, suspendandu-l pe primarul Municipiului Caransebes iar o data cu acesta suspendand si primarii Danut-Ionel Musa din Varadia alaturi de Petru Hategan din Iablanita.

Andra Plesa, primar pentru ca asa vrea tata
Andra Plesa, primar pentru ca asa vrea tata

In opinia prefectului Cristian Gafu, decizia de astazi il va opri pe Felix Borcean sa mai candideze pentru un nou mandat la apropiatele alegeri locale, sa-si pastreze fotoliul de primar al Municipiului Caransebes si astfel sa lase cale libera pentru fica vitrega a ministrului Marcel Vela.

In pofida invocarii unor prevederi legislative de catre prefectul judetului Caras Severin – Cristian Gafu, partea cea mai draguta este ca primarul Municipiului Caransebes are la dispozitia sa comunicarea Nr. 11983/12.08.2020 emisa de Autoritatea Electorala Permanenta care ii comunica faptul ca in temeiul Legii Nr. 115/2015, a Legii 215/2001 si 393/2004 acesta nu este obligat sa candideze tot pe listele partidului care l-a sustinut anterior, PNL in cazul de fata si, suspect lucru, actiunea vine in sprijinul actualei candidate PNL din Municipiul Caransebe.

“Mai mult de atat, spune Constantin-Florin Mituletu-Buica – Presedintele AEP, conform legii partidelor politice, nicio persoana nu poate fi constransa sa faca sau sa nu faca parte din vreo formatiune politica”, incheie presedintele Autoritatii Electorale Permanente din Romania fara a tine cont de dorintele lui Marcel Vela.

Andra PLESA, primar pentru ca asa vrea tata!

Adresa AEP
Adresa AEP

Referitor la decizia prefectului Cristian Gafu luata cu privire la primarul Felix Borcean, nu cred ca cineva va face inchisoare dar sigur n-o sa mai calce vreodata Cristian Gafu in vreun barou de avocati.

Noi i-am recomanda sa demisioneze direct si sa renunte la foloasele pe care probabil le primeste din partea ministrului Marcel Vela.

In ceea ce-i priveste pe primarii Danut-Ionel Musa si Petru Hategan, acestia au fost alesi in 2016 pe listele PSD dar in ultima perioada au aderat la PNL si vor suporta prevederile codului administrativ invocate de prefectul Cristian Gafu iar acest lucru inseamna suspendarea lor din functie.

© Matei DONEA – 23 August 2020

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.