POLITICIENII ROMANI
Constitutia garanteaza libertatea exprimarii

Un primar nou si implicat pentru Oravita, Doru Novacescu

Ne-am saturat si este de inteles!

Ne-am saturat cu totii de promisiuni pe care le auzim de cativa ani buni si pare sa ne fi obisnuit deja cu acel gust amar pe care ni-l imprima cuvantul “politica”, ne-am saturat sa vedem cateva strazi asfaltate si doar in campania electorala, ne dorim un oras in care sa ne simtim mandri, demni iar dint toate aceste motive imi doresc sa fiu un primar implicat, muncitor si competent, care sa solutioneze marile probleme cu care se confrunta orasul si satele din jur.

“Am muncit cu daruire, mereu. Am crescut afaceri prospere si am fost motivat sa duc la un alt nivel munca pe care o desfasuram. Imi sunt dragi oamenii care muncesc cu implicare si seriozitate”, spune pentru oraviteni candidatul Partidului National Liberal Doru Novacescu.

Marcel Vela, Ludovic Orban si Romeo Dunca la Oravita
Marcel Vela, Ludovic Orban si Romeo Dunca la Oravita

Imi doresc sa fiu primarul care schimba lucrurile in bine, iar pentru acest lucru ma bazez pe sustinerea voastra. Va invit, asadar, va imi transmiteti ce va doriti pentru viitor, mi-am propus ca in fiecare zi de joi sa vin cu raspunsuri concrete la cat mai multe dintre intrebarile voastre, si totodata, sa iau in considerare fiecare sugestie sau recomandare pe care o veti adresa catre mine.

“Dragi cetateni ai Oravitei si a satelor apartinatoare, de asemenea vin catre voi cu propunere: Va invit sa spuneti, care sunt, in opinia dumneavoastra, cele mai arzatoare provocari pe care voi le vedeti in momentul de fata si ce va doriti pentru viitor?”, ii intreaba reprezentantul PNL Doru Novacescu pe locuitorii Orasului Oravita.

“De ani buni suntem amagiti cu tot felul de promisiuni electorale, care ajung sa nu se concretizeze niciodata, iar efectele acestor promisiuni neonorate le simtim cu totii, de la mic la mare. De la copil, la varstnic. Cand am decis sa candidez am fost impins de dorinta de a aduce un nou suflu in administratia locala, capabil sa intervina in acele domenii cheie pentru inflorirea orasului nostru”, si-a impartasit gandurile Doru Novacescu .

Oravita are nevoie de un primar competent, care sa munceasca in fiecare zi pentru cetaten. Candidez pentru a transpune in realitate viziunea unui oras infloritor, pe care fiecare dintre noi ni-l dorim. E timpul ca Oravita sa intre in randul oraselor civilizate. Orasul nostru si satele apartinatoare au o sansa pentru o schimbare in bine.

Va multumesc pentru sustinere!

© Matei DONEA – 12 Septembrie 2020

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.