POLITICIENII ROMANI
Constitutia garanteaza libertatea exprimarii

La Otelu Rosu nici nu zici ca vin alegerile locale

Alegeri locale doi-zero doi-zero

Datorita pandemiei cu care se confrunta intreaga planeta, toate evenimentele publice sau sociale si-au schimbat modul in care isi fac simtita prezenta si afecteaza inclusiv campania electorala pentru alegerile locale, scrutin care din aceleasi motive urmeaza sa se desfasoare cu mai multe luni intarzaiere.

Cum toate lucrurile au un inceput, in urma cu circa doua saptamani s-a dat startul campaniei electorale pentru locale si iata ca au mai ramas mai putin de doua saptamani pana ne vom prezenta la urne, urmand sa ne alegem primarii, consiliile locale, pe cel judetean si presedintele acestui din urma for.

Nici la Otelu Rosu lucrurile nu fac nota discordanta cu ceea ce se petrece in restul tarii, candidatii interactioneaza cu electoratul acolo unde este posibil si o fac mai mult prin intermediul retelelor de socializare iar acest lucru se petrece si pentru faptul ca actualul primar Luca Malaiescu are o cota atat de mare in sondaje incat au capitulat toti contracandidatii cu mult timp inainte de desfasurarea efectiva a alegerilor.

In priviinta primarului in execritiu al orasului Otelu Rosu, Domnul Luca Malaiescu, acesta ne-a declarat ca isi continua activitatea intr-un ritm normal, domnia sa putand fi vazut aproape in fiecare zi pe strazile orasului. Zilele trecute l-am surprins in cartierul Libertatii din Otelu Rosu unde inspecta activitatea celor de la gospodaria locala si mai tarziu s-a angajat in discutii cu cativa trecatori.

Asteptam nerabdatori ca lucrurile sa dea in clocot si la Otelu Rosu.

© Matei DONEA – 15 Septembrie 2020

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.