POLITICIENII ROMANI
Constitutia garanteaza libertatea exprimarii

Felix Borcean acuza fraude electorale in Municipiul Caransebes – VIDEO

Ziua votului, o zi capitala din mai multe motive

Primarul suspendat, dar “en-titre”, al Caransebesului a declarat in exclusivitate pentru publicatia noastra ca se teme de fraude electorale si chiar face unele acuzatii la evenimente suspecte ce vizeaza cumpararea de voturi, fapte care se petrec in zona cartierului Nord din municipiu.

In primul rand, Felix Borcean ne-a mentionat faptul ca ziua de astazi este una extrem de importanta si dupa o perioada foarte lunga va pune punct unei stari tensionate care s-a facut simtita in Caransebes de prea mult timp. Referindu-se la campania electorala dinaintea alegerilor locale, edilul a mentionat: “Sper ca aceasta zi sa puna punct tuturor tensiunilor si nebuniilor care au avut loc in aceste zile, sa ne linistim si sa ne apucam de activitatea normala pe care o asteapta cetatenii”.

Vorbind despre ziua votului, Felix Borcean a mai spus: “Este o zi foarte lunga cu tensiuni in anumite zone ale orasului, in zona Nord sunt suspiciuni ca se cumpara voturi si tot in Caransebes exista miscari de trupe cum se intampla de fiecare data dar cred ca cetatenii pot sa voteze atat de mult incat aceste accidente sau incidente sa nu conteze prea mult in rezultatul final”.

Mentionam ca am incercat sa avem o discutie si cu candidata PNL la alegerile locale din Municipiul Caransebes, Andra Plesa, dar aceasta ne-a refuzat motivand lipsa timpului necesar si faptul ca isi doreste sa vorbeasca intr-un cadru organizat, asa cum a fost cazul cand si-a exprimat votul si unde a invitat mass-media.

© Matei DONEA – 27 Septembrie 2020

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.