POLITICIENII ROMANI
Constitutia garanteaza libertatea exprimarii

Ce este mare nu e chiar atat de mare pentru Pinocchio

La fel ca Liviu Dragnea, Ioan Popa se crede salvatorul natiei...

S-a terminat tragic si cel mai interesant lucru, la alegerile locale pe care tocmai le-am parcurs, e ca viata-i amuzanta la maximum iar aceasta bate tot timpul ceea ce vedem in filme.

Sustinatorii primarului liberal Ioan Popa s-ar putea sa nu fie de aceeasi parere cu mine (cum sa fie cand traiesc din marinimia lui?) dar nu se poate sa nu remarcati cum un mandat intreg zici ca esti mai bun decat toti cei care au trait vreodata in Resita si-ti pastrezi functia cu nici un sfert dintre cei cu drept de vot. Jalnic!

Degeaba spune Ioan Popa ca a invins intr-un mod detasat si ca are o majoritate PNL in Consiliul Local, pentru ca l-au votat numai salariatii primariei si activistii de partid. Nelu, sa-ti spun un secret pe care n-ai fost capabil sa-l vezi singur, “la fel ca tine a crezut si Liviu Dragnea ca a fost numit salvatorul tarii, pana la urma si-a terminat cariera la ocna”.

Practic, daca Resitenii ar fi avut o alternativa concreta, daca oamenii aveau putin mai multa educatie, acum vedeam un clown cu nasul lung cum isi cara la Valiug bagajele!

Din pacate n-o sa vedem asta, miile de salariati din primaria de pe Barzava si-au votat locul de munca, noi astielalti ramanem sa sa asteptam rahatul (pardon) tramvaiul turcesc, funicularul pentru sinucigasi, aquaparcul si zecile de milioane de euro pe care le vor investi in Resita europenii.

© Matei DONEA – 28 Septembrie 2020

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.