POLITICIENII ROMANI
Constitutia garanteaza libertatea exprimarii

Partidul Ecologist Roman merita un rezultat mai bun la alegerile locale si nu echipa dubioasa din Caransebes

Interviu cu Valentin Armasu

Presedintele filialei Caras Severin a Partidului Ecologist Roman, domnul Valentin Armasu, a acordat publicatiei noastre un scrut interviu imediat dupa ce domnia sa a iesit din sectia de votare in duminica alegerilor locare care s-au desfasurat la data de 27 septembrie.

Atat inaintea votului cat si la intalnirea de la sediul PER din Resita, Valentin Armasu a tinut sa precizeze ca-si exprima optiunea electorala cu hotararea de a asista la o schimbare in clasa politica romaneasca.

“Sa schimbam ceva in bine, a subliniat liderul PER carasan pentru publicatia noastra, votam categoric pentru schimbare, pentru copii si pentru parintii nostri, votam pentru natura. Chiar daca nu am mai fost implicat in campanii electorale pana in acest an, consider ca aceasta a fost o campanie urata si sper ca partidele mici sa reusasca sa-si spuna cuvantul, asa ar fi corect pentru ca ne-am saturat de partidele mari si de politica lor in fata carora trebuie sa spui meru sa traiti sefu’. Haideti sa schimbam ceva prin partidele mici, prin oameni tineri”.

In cursul discutiilor noastre de duminica, Valentin Armasu a mai precizat ca este implicat in aceasta campanie de circa trei luni de zile si observa cum oamenii cauta, isi doresc o schimbare.

“Pentru noi, un partid mic cum sunt ecologistii romani, nu stiu daca prezenta masiva la vot este un avantaj dar nici nu ne gandim cu prioritate la castigul nostru, daca se produce schimbarea eu sunt multumit ia noi, prin lupta pe care am dus-o in campanie, am sprijinit aceasta schimbare ce trebuie sa se produca in legatura cu aceasta echipa de la Caransebes, formata din tot felul de persoane dubioase, ar trebui sa lase acest judet sa respire”.

“In ceea ce ma priveste, a incheiat Valentin Armasu, puterea mea sta in familie iar atata timp cat imi voi avea alaturi sotia si fiica nu am de ce sa ma tem, sunt mai puternic decat oricine”.

© Matei DONEA – 29 Septembrie 2020

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.