POLITICIENII ROMANI
Constitutia garanteaza libertatea exprimarii

La Caransebes sunt alte negocieri si inca nu s-a inteles nimeni cu nimeni

Stat in stat, Caransebesul nu respecta ce zic Bucurestenii

Soarta caransebesenilor atarna pe mai departe de un singur fir, bineinteles cel al negocierilor, iar daca ata s-o rupe o sa avem alti patru ani plini de scandaluri, asta impotriva tuturor previziunilor lui Felix Borcean care-si dorea liniste imediat dupa alegerile locale.

Deci (stiu 😀 ), daca acolo unde era razboi pana mai ieri, acum e tot razboi numai ca gura lumii zice ca unii sau altii s-au inteles iar PNL-ul lui Marcel Vela a batut palma cu PMP-ul lui Ionut Popovici si pun de o alianta in Caras Severin. Fara indoiala, intelegere va viza si Caransebesul daca se va face – doar ca noul sef liberal din Consiliul Judetean (Romeo Dunca) stramba isteric din nas trimitandu-i pe PMP-isti la colt: “in judet nu-i acceptam pe prietenii lui Mocioalca, poate sa se supere oricine, cel mult le vor permite sa duca tava pe la mese si sa pastreze bacsisul”, interpretam noi atitudinea lui Romeo Dunca.

In privinta intelegerii PNL – PMP, daca se va face, zic “daca se va face” pentru ca o pasarica ne-a soptit despre unele negocieri la Bucuresti intre PNL cu Pro Romania lui Ion Mocioalca, doar n-o sa renunte ditamai deputatul la municipiul ce-i este camin de atatea decenii. Bineinteles, Felician Pasere nu ne-a spus cine si ce negociaza dar ne-a spus ca se negociaza la Bucuresti si intelegem ca PSD-ul are primarul, pe Felix Borcean carevasazica, dar isi doresc si vicele iar obiectivul poate fi atins tocmai cu ajutorul PMP-ului din moment ce PSD are 6 mandate in consiliul municipal Caransebes, ProRO+ALDE detin 3 iar cu mandatul PMP-ului ies 10 consilieri si implicit majoritatea simpla care-l pot face viceprimar pe “Bebe” Pasere in detrimentul Andrei Plesa care n-ar mai putea fi sustinuta decat de maximum 9 consilieri.

Cu sau fara “cocosul rosu”, Ionut Popovici imparte cartile inca o data prin Caras Severin, de aceasta data la Caransebes.

L-am intrebat si pe primar cam cand se anunta constituirea consiliului dar omul ne-a spus ca nu stie, sigur asteapta sa termine ceilalti de negociat apoi o sa mai vada cu ce se ocupa.

© Matei DONEA – 6 Octombrie 2020

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.