POLITICIENII ROMANI
Constitutia garanteaza libertatea exprimarii

Luca Malaiescu a inceput a doua etapa de modernizare la Gura Jgheabului

Noi proiecte finalizate la Otelu Rosu

Pentru ca starea vremii este inca una foarte buna, in zona de agreement a orasului Otelu Rosu a inceput a doua etapa de modernizare despre care primarul Luca Malaiescu a dat detalii in perioada ce a trecut si care reprezinta o mai veche doleanta a locuitorilor din capitala Vaii Bistrei.

Daca pe parcursul acestui an s-au facut numeroase lucrari in zona de agreement, modernizarea sistemului video de securitate, dotarea cu mobilierul stradal nou, amplasarea de banci pentru odihna, iluminat public, pavarea aleilor cu dale, intretinerea gazonului si plantarea de arbori, in aceasta toamna a venit randul sa fie construit un pavilion de odihna si adapostire a celor iesiti in natura atunci cand conditiile meteorologice devin capricioase.

Pavilionul metalic cu un diametru de aproximativ 12 de metri a fost finalizat de curand si la constructia s-a s-au utilizat culori care sustin natura prin linistea ce o degaja. Lucrarea a fost incredintata si executata prin licitatie organizata in sistemul electronic de achizitii publice (SEAP). Pavilionul urmeaza sa fie dotat in cel mai scurt timp cu banci de odihna, iluminat ambiental si sistem video de supraveghere.

Asa cum a mentionat in mai multe randuri edilul Luca Malaiescu, printre noile obiective ce vor fi realizate pe parcursul urmatorilor doi sau trei ani in zona de agreement de la Gura Jgheabului se numara: Un bazin de innot acoperit care sa permita practicarea sporturilor specifice in aproape orice conditii meteorologice, un ansamblu SkatePark pe care tinerii din localitate l-au solicitat in mai multe randuri, modernizarea locurilor de joaca pentru copii etc.

O lucrare depre care primarul Luca Malaiescu a spus ca raspunde unor numeroase cereri venite din partea cetatenilor este o alee de promendda pe malul raului Bistra, alee care sa lege zona de agreement de la Gura Jgheabului de cartierul Rozelor si implicit de oras. Bineinteles, si aceasta lucrare va fi una la standarde europene, va fi dotata cu mobilier stradal, iluminat public modern, pista de biciclete etc.

Tot edilul Luca Malaiescu a subliniat ca aleea de promenada a devenit o lucrarea prioritara pentru noul sau mandat si ca in masura posibilitatilor financiare se va realizat in urmatorii doi-trei ani. Actualmente, a mai spus edilul-sef al orasului, lucrarea este in studiu si se cauta solutii tehnice pentru depasirea unor obstacole din traseu.

© Matei DONEA – 23 Octombrie 2020

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.