POLITICIENII ROMANI
Constitutia garanteaza libertatea exprimarii

A fost ales viceprimarul si la Otelu Rosu, Grigore Goja

Firescul la el acasa

Asa cum a mentionat in mai multe randuri primarul Luca Malaiescu, pentru intregirea echipei administrative din Otelu Rosu il doreste ca viceprimar pe Grigore Goja iar acest lucru s-a petrecut astazi in sedinta de Consiliu Local, social-democratul fiind numit viceprimar cu voturile a noua dintre cei 17 consilieri.

Grigore Goja, asa cum stiu oamenii de pe Valea Bistrei, este un tanar de 39 de ani care s-a implicat mai multi timp in coordonarea administrativa a fundatiei umanitare Humanitas Pro Deo (ONG), in managementul unei ferme zootehnice si in alte cateva mici afaceri proprii sau familiale iar de un an si jumatate a fost numit viceprimar al orasului Otelu Rosu.

Consilierul Grigore Goja a fost numit viceprimar la inceputul anului trecut dupa ce fostul “vice” al orasului, Dragos Enache, si-a pierdut functia in urma unui proces cu Agentia Nationala pentru Integritate (ANI) iar primarul Luca Malaiescu spunea despre Grigore Goja ca acesta “este primul sau adjunct cu care a simtit ca are o simbioza, niciodata nu a ezitat sa-si puna cizmele de cauciuc in picioare si sa plece pe teren cand exista o situatie de criza”.

Grigore Goja este profesor si teolog, a ocupat o prima pozitie politica in anul 2012 cand a fost numit consilier local in Otelu Rosu, a fost consilier al primarului Luca Malaiescu in perioada 2015-2016 si viceprimar din martie 2019. Este casatorit si are un copil.

Viceprimarul Grigore Goja va fi invitat in aceasta seara de la orele 19 la emisiunea online “Rezist” a publicatiei noastre.

© Matei DONEA – 3 Noiembrie 2020

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.