POLITICIENII ROMANI
Constitutia garanteaza libertatea exprimarii

Andra Plesa s-a intors cu elicopterul dar tot a pierdut scaunul de viceprimar (UPDATE)

E bine sa ai pe cineva acolo sus, care te iubeste

Este dimineata in Caransebes, daca eram undeva la tara auzeam cocosii dar cum asta nu se intampla aud cum primarul Felix Borcean se trezeste cu chef de aventura si gandul de a convoca o sedinta a Consiliului Local, sa incerce numirea unui viceprimar in municipiu dupa ce n-a avut noroc in saptamana care a trecut.

Pe retelele de socializare am constatat astazi stupoarea din glasul cam tuturor liberalilor caransebeseni, “ce-i frate cu graba asta, nu era programata sedinta pentru joi?”… Mda, intr-un fel le dam dreptate dar ceea ce ma surprinde, cum m-a surprins heirupismul lui Romeo Dunca in momentul cand si-a luat helicopterul sa sara in ajutorul unor sinistrati la Otelu Rosu, e ca nimeni nu se intreaba prin ce mijloace magice a venit Andra Plesa si Andrei Ungur de la Bucuresti la Caransebes in mai putin de patru ore?

Asa este, toate acestea sunt intrebari de oameni normali la cap iar daca am stabilit ca PNL-istii sunt zdraveni la minte, de ce dracului nu se intreaba nimeni cum s-a intors domnisoara Andra Plesa si colegul de la Bucuresti la Caransebes in mai putin de 4 ore? Sa strabati aproape cinci sute de kilometrii pe soselele patriei, drumuri pe care numai daca ai noroc n-o sa intalnesti cirezi de vaci, e o mare performata daca nu se inventa elicopterul!

Admirabil de trist, de dragul banilor pe care ii incaseaza presa de la noi din judet, n-am vazut niciun ziar care sa puna punctul pe “I”, doar Express de Banat a mentionat tangential ca Andra Plesa o sa lipseasca de la sedinta de CL care urma sa se desfasoare la vremea pranzului dar nu si-au dus pana la capat ideea ca le taie sefu’ macaroana. O sa spunem noi ca undeva pe la orele opt dimineata, cand primarul Felix Borcean convoca sedinta, consilierii PNL Andra Plesa si Andrei Ungur erau lipsa din municipiu fiind plecati cu ceva daravele tocmai in capitala, in capitala tarii. De aici toata dandanaua despre care nimeni nu vorbeste si nici despre intoarcerea cu elicopterul a celor doi ca de venit au venit, in pofida celor spuse se Express…

Andra Plesa a ajuns totusi la sedinta
Andra Plesa a ajuns totusi la sedinta

Primarul Felix Borcean a declarat peste tot ca habar nu avea de faptul ca Andra Plesa era plecata la Bucuresti dar si daca stia tot convoca sedinta. Primarul acesta imi seamana, parol!

Lucrurile sunt confirmate partial si de consilierul USR Dragos Curelea care spune in pagina sa de “Feishbuc” ca a fost trezit la ora 8 dimineata pentru a fi informat ca primarul n-are somn si convoaca “de indata”, pe la orele 12, sedinta de CL.

Toata zbaterea a fost inutila pana la urma, (Bebe, pentru prieteni) Felician Pasere de la Pro Romania a ajuns viceprimar la un singur vot diferenta dar vorba aia: “Biletul de elicopter cine il plateste?”

Tractorase, motorase si helicopterase
Tractorase, motorase si helicopterase

Va spun eu, tot timpul e bine sa ai pe cineva acolo sus care sa te iubeasca. In cazul nostru poate sa fie si Ministrul de Interne, cel care acum isi doreste reinoirea mandatului cu votul fraierilor.

In campania electorala pentru localele ce tocmai s-au incheiat, Andra Plesa vorbea despre necesitatea unui heliport la spitalul din Caransebes. Nu se va mai face asa ceva, cel putin nu intr-un viitor previzibil, dar se vede treaba ca o astfel de dracovenie e buna tot timpul la casa omului, niciodata nu stii cand trebuie sa vii repede la serviciu.

In pofida distantelor, pana la urma s-a ales viceprimarul si in Caransebes dar povestea e cu cantec, sa vedem cine reactioneaza ca eu banuiesc ca ala era elicopterul Ministerului de Interne – al statului in orice caz!

© Matei DONEA – 3 Noiembrie 2020


UPDATE: Dupa aparitia articolului nostru am primit din partea Ministrului Afacerilor Internel, Marcel Vela, o precizare prin care ne transmite ca MAI nu a avut ieri nici un fel de curse aeriene din Bucuresti spre Vestul tarii.
Inspectoratul General de Aviatie din subordinea MAI nu execută transporturi cu persoane private decat in misiunile Politiei de Frontiera pentru migranți, sau de transfer in cazuri de urgențe medicale.

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.