POLITICIENII ROMANI
Constitutia garanteaza libertatea exprimarii

PSD si-a luat teapa dupa ce Marcel Vela si Felix Borcean s-au impacat, la umbra unui elicopter invizibil

Baronii PNL isi impart judetul pe bucati

Saptamana trecuta s-au implinit cei sapte anisori de cand a luat fiinta asa numita “Unitate Speciala de Aviatie” de la Caransebes si in pofida tuturor scandalurilor de care a auzit intreaga planeta, se pare ca intre gugulani s-a cuibarit concordia si s-au aranjat ploile, asta din moment ce lumea nu mai vorbeste decat despre aeroportul de acolo de parca acestuia nu-i mai lipseste decat o taiere festiva de pamblica si paharele pline de sampanie.

Fratilor, peste un an sau doi si-n caz ca nu aveti alta treaba mai buna iar Marcel Vela o sa fie tot ministru pe la interne, va recomand sa repetati tarasenia la opt ani jumatate, la 9 ani si o luna sau de oricate ori veti dori dar sa nu care cumva sa uitati de avioanele invizibile, zic asta pentru ca de elicopterele care nu se vad suntem deja satui pana-n gat!

Coruptii de pe plaiurile mioritice au nazuit pana acum la bani si unele proprietati mai mici sau mai mari dar ceea ce se intampla in Caras Severin, sub ochii nostri, nu prea are precedent si spun asta pentru ca ca actualii baroni liberali vor lua judetul cu totul, fara gluma!

In afara de un nou mandat de senator care-l va readuce la minister, zic eu ca judetul a fost impartit pe tarlale si zone de influenta. Caransebesul si Valea Almajului ii revine celui ce tine fanionul liberalismului in judet. Resita, Semenicul si Valiugul o sa fie ars de Pinocchio iar muntii din estul judetului o sa fie plini numai cu telescaune puse de Romeo Dunca.

In rest nici nu mai conteaza, voi votati constiincios ca aceasta va este menirea.

Zic astea pentru ca de curand l-am auzit pe primarul Felix Borcean vorbind la superlativ (intr-o emisiune online) despre visul science-fiction de a avea un aeroport la Caransebes si dupa seria de scandaluri din ultima vreme, dupa interesul pe care Marcel Vela il arata pentru aeroport, habar n-am de unde i se trage atata entuziasm. Oare ce s-o fi petrecut cu Felix, i-a promis careva ca-l scoate pe bune din dosarele pe care le are “daca se da pe brazda”, toti s-au certat intr-adevar sau a fost doar un joc de glezne facut “de ochii” lumii, sa nu se prinda nimeni ca nu este nicio diferenta intre ei?

Ma si intreb daca PSD-ul nu si-a luat teapa sustinandu-l pe Felix Borcean, un motiv fiind actualul sau entuziasm ce-l poate apropia (oare) de Marcel Vela si faptul ca inca nu a fost exclus din PNL, restul fiind chestiuni de aspect si imagine publica.

Mai fratilor, nu mai puneti botul la palavrele astora, aruncati o privire la filmuletul atasat. Chiar daca nu sunt specialist in avioane, ca orice alt om voi intelege instantaneu ca la cum arata pista aeroportului din Caransebes n-o sa mai aterizeze acolo niciun avion, in veci. Poate doar daca baga statul milioane de euro intr-o pista de pe care sa zboare un avion o data pe luna.

© Matei DONEA – 9 Noiembrie 2020

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.