POLITICIENII ROMANI
Constitutia garanteaza libertatea exprimarii

Ca fost primar, Marius Damian se simte lovit de drama petrecuta la Piatra Neamt

Incendiul devastator din sectia ATI i-a intristat pe toti romanii

Dupa tragedia de la “Colectiv” de acum cinci ani, o alta drama loveste Romania si de aceasta data isi infige pumnalul in sufletul sistemului sanitar profund afectat de criza sanitara internationala, de un slab management administrativ si o lupta surda pentru putere, lupta care nu mai tine cont de cadavrele peste care calca.

“Ca om care am fost primar timp de 12 ani si cu o sotie care mi-a succedat la primaria aceleiasi localitati pe care am condus-o, ma simt profund lovit de drama petrecuta la sectia ATI din Piatra Neamt in care s-au stins 10 suflete sub privirile impasibile ale unei guvernari ineficiente din care nu lipsesc nume cu vechi state de plata in sistemele politice anterioare”, spune candidatul social-democrat Marius Damian.

Marius Damian, Candidat PSD pentru Camera Deputatilor
Marius Damian, Candidat PSD pentru Camera Deputatilor

“Sa fi primar, spune Marius Damian, inseamna sa fi alaturi de fiecare om din localitatea de care te ingrijesti si sa faci tot cee ce iti permite legea pentru a veni in sprijinul oricui. Nu vreau sa dau sfaturi la nimeni si nu vreau sa fiu in locul nimanui dar, ca un confrate cu o experienta poate mai mare decat a altora, inteleg ce este in sufletul tuturor. Stiu, de asemenea, ca o data cu schimbarea sistemului politic din urma cu trei decenii, primarul si medicul au devenit cei mai importanti oameni dintr-o societate. Nu am cunostiinte medicale dar am fost edil si atunci pot sa inteleg ceea ce se afla in sufletul oamenilor care isi striga disperarea din casele lor sau ce care pot o fac direct in viata publica a societatii”.

“Ma rog pentru sufletul celor care au pierit, ma rog pentru sanatatea medicului erou de la Piatra Neamt si ii doresc insanatosire grabnica, ne-a transmis candidatul PSD Marius Damian. Dumnezeu sa ii odihneasca in pace pe toti cei care nu mai sunt printre noi!”.

© Matei DONEA – 16 Noiembrie 2020

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.