POLITICIENII ROMANI
Constitutia garanteaza libertatea exprimarii

Ambasadorul american a facut ieri o epocala vizita in Caras Severin

Noi va spunem adevarul, restul sunt vanduti!...

Cica cel ce intretine relatiile intre vasalii din Romanica si suzeranii de dincolo de Atlantic, ES Adrian Zuckerman – Ambasadorul Statelor Unite in Romania, facu’ ieri una dintre primele sale vizite din cariera sa pe meleaguri mioritice dupa numirea in batatura noastra iar aceasta se nimeri sa fie tocmai la Resita in birourile Consiliului Judetean Caras Severin unde l-a intalnit pe primar si pe copilul sau de suflet, normal, nu?

Atat Vela Marcel cat si mass-media au lipsit in totalitate.

Bineinteles, ca orice om cu mare raspundere, Pinocchio i-a vorbit ambasadorului despre cum pun prostii botul la tunurile lui, cum il cauta pe el Rheinmetall-ul dar nu ne poate demonstra nimic din motive secrete si ca vizitele de curtoazie de care nu s-a auzit prin “nemtia” devin in Romania epocale colaborari cu pricajitii din Caras Severin, de parca a aterizat un OZN cu insusi Mesia in fata primariei resitene.

Fara indoiala, Pinocchio – primarul, a avut orgasm la reusita intalnirii si i-a spus ambasadorului ca muntii nostri aur poarta numai ca l-au furat unii si atunci el trebuie sa reconstruiasca urbea, judetul si tara, strada cu strada.

Cei din presa carasana, platiti regeste din banii resitenilor de catre primarul de acolo, au din ce in ce mai dese crize de idiotenie si spun lucruri din ce in ce mai traznite care sa merite banii de la Pinocchio, sa nu simta ala ca e neglijat si sa le suspende OP-urile. Din acest motiv nu pot sa inchei inainte de a remarca remarcile celor de la “Resita RO”, acestia transformand o banala vizita protocolara intr-un epic scenariu de film din care desprindem atractia benigna intruchipata la Resita in monumentala creatie a lui Dumnezeu careia noi ii zicem Pinocchio, spunand ca acesta efectueaza una dintre primele sale vizite de la sosirea sa printre noi produsa in decembrie trecut fix la noi la Resita.

Bai, “pupatori deeee… moaste”, vreti sa ziceti ca reprezentantul suzeranilor e om de casa si ca despre aia de se caca neingrijiti pe holurile spitalului Resitean (pana ii ia popa la suturi), nu i-ati spus nimic lui Zuckerman?

Aeroportul Mihail Kogalniceanu - Constanta
Aeroportul Mihail Kogalniceanu – Constanta

Pana va dezmeticiti voi si pricepe Pinocchio sa va taie din portie, iata-l pe ambasador cum bate tara in lung si lat:

  • Baza Aeriana Campia Turzii, 18 Februarie 2020;
  • Centrala nucleara de la Cernavoda, 2 August 2020;
  • Biblioteca “Duiliu Zamfirescu” – Focsani, 25 Septembrie 2020;
  • Universitatea “Ion Ionescu de la Brad” – Iasi, 17 Noiembrie 2020;
  • “American Corner” – Bacau, 18 Noiembrie 2020;
  • Aeroportul “Mihail Kogălniceanu”, 19 noiembrie 2020, exercitiul HIMARS de la Capul Midia.

Sigur sunt mai multe vizite in panoplia plenipotentialului, ca doar n-o fi stat intre peretii ambasadei de la sosirea in Romania, dar sunt curios cam dupa cate vizite nu mai esti considerat “un proaspat” la noi?

© Matei DONEA – 04 Decembrie 2020


NOTA: Noi, eu personal si cu mine, iubesc Statele Unite din tot sufletul, cu Pinocchio nu ma inteleg dar e vina lui.

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.