POLITICIENII ROMANI
Constitutia garanteaza libertatea exprimarii

Mos Craciun a venit si anul acesta la Otelu Rosu

Teatrul DA din Resita insenineaza sarbatorile de iarna

Necajit probabil de pandemia care se manifesta peste tot in lume, Mos Craciun a venit totusi si in acest an la Otelu Rosu iar evenimentul se datoreaza primarului Luca Malaiescu ce l-a convins pe venerabilul batran sa se lase invitat in orasul de pe Valea Bistrei cu contributia actorilor de la “Teatrul DA” din Resita si sa participe la o caravana care ieri a colindat aproape toate strazile urbei.

Traim vremuri delicate in care copiii nu se pot bucura de aceasta perioada a anului, preciza edilul din Otelu Rosu, dar dorim sa aducem totusi un zambet in sufletele lor si sa le inseninam aceste zile de iarna.

“Evenimentul de astazi, ne-a precizat primarul Luca Malaiescu, este organizat cu contributia actorilor de la “Teatrul DA” din Resita si a lui Dan Mirea, tuturor acestora vreau sa le multumesc si pe aceasta cale pentru efortul pe care-l fac. Actiunea de astazi, asa cum ai spus, este a doua noastra colaborare cu teatrul resitean iar proiectul a fost aprobat printr-o hotarare de Consiliu Local. Pentru ca ne apropiem de sarbatorile sfarsitului de an, a mai adaugat Luca Malaiescu, vreau sa transmit sarbatori fericite si luminate, tuturor un an nou mai bun si ne vom revedea la o emisiune live in perioada imediat urmatoare”.

In aceasta primavara, dupa cum isi amintesc locuitorii orasului Otelu Rosu, o actiune similara a fost organizata si cu prilejul sarbatorilor pascale, “Teatrul DA” reusind sa surprinda in mod placut copii localitatii.

Suntem siguri ca actiuni de acest gen vor avea loc si in viitor, vrem sa mai precizam ca in noaptea dintre ani vom transmite live focul de artificii organizat de administratia locala. Va invitam sa ne urmariti la respectivul eveniment si la emisiunea de saptamana viitoare in care-l vom avea ca invitat pe edilul Luca Malaiescu.

© Matei DONEA – 24 Decembrie 2020

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.