POLITICIENII ROMANI
Constitutia garanteaza libertatea exprimarii

La final de an cu primarul Luca Malaiescu

Cele bune să se adune, cele rele să se spele!

Orasul Otelu Rosu a trecut si el prin anul pandemiei si a facut-o intr-un mod exemplar, asa cum ne-am obisnuit in anii de cand primarul Luca Malaiescu administreaza micul orasel de pe Valea Bistrei si chiar daca vor mai fi greutati, acest lucru ma face sa am sperante pentru viitor.

Tragand linie si socotind, dupa anul care tocmai s-a incheiat, Otelu Rosu a ajuns sa aibe aproape toate strazile asfaltate, sa aibe numeroase trotuare renovate, multe proiecte de amenajare, o noua gradinita se construieste, o alta cresa isi asteapta randul sa fie functionala, vom avea un bazin de innot acoperit, sper sa se reusasca constructia unei alei de promenada, sa avem canale si rigole pe toate drumurile orasului, sa avem un spital si un liceu modernizat iar copii nostri sa simta ca ies pregatiti de pe bancile scolilor.

In emisiunea de zilele trecute, realizata impreuna cu primarul Luca Malaiescu, acesta ne povestea despre cateva dintre nemultumirile sale dar si despre bucuriile pe care le-a avut. Administratia orasului Otelu Rosu a parcurs acelasi traseu dificil pe care l-au parcurs si alte orase. Au cheltuit bani pentru sanatatea publica, au investit in aproape 150 de tablete pentru elevii cu prosibilitati financiare mai reduse, educatia tuturor este esentiala pentru viitor dar nimic nu s-a intors inapoi la oras de la guvern si asta in pofida promisiunilor.

S-a lucrat mult pentru modernizarea orasului, zona de agreement este un loc in care acum se merge cu tot dragul. Intretinerea locurilor de la Gura Jgheabului se va face in fiecare an, daca problemele tehnice vor fi depasite vom afla prin primavara cat va costa aleea de promenada si cand va fi amenajata.

Am trecut, toti, peste procesele electorale si ne-am ales primarii dar si paramentarii iar la Otelu Rosu a castigat, intr-un mod previzibil din capul locului, tot edilul Luca Malaiescu.

In pofida dimensiunilor mici pe care le are publicatia mea, Politicienii romani, zic ca am contribuit decisiv la mandatele a doi – trei primari si a tot atatia parlamentari. Practic, de cand ma stiu am reusit victorii in aproape toate campaniile, am avut doar o singura “infrangere”, in 2012 cand am fost pus in fata unei “Misiuni imposibile” ce-l avea ca erou principal pe prietenul meu Iancu Simion – Simi.

Urmeaza alte si alte provocari, ca asa este in viata, dar pentru ca astazi intram intr-un an nou, va urez un sincer LA MULTI ANI si multa sanatate!

© Matei DONEA – 01 Ianuarie 2021

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.