POLITICIENII ROMANI
Constitutia garanteaza libertatea exprimarii

Ioan Popa si strazile, pupincurism cu facultate

Daca in Africa exista tramvai, noi de ce sa nu avem?

Primarul Ioan Popa a urcat pe SEAP, Sistemul Electronic de Achizitii Publice, anuntul referitor la achizitia lucrarilor de amenajare a infrastructurii de transport local in valoare de aproape 167 milioane de lei, celebrul tramvai ce poate va functiona candva in Resita, iar noi nu putem sa nu-l felicitam pentru asta dar si sa-l intrebam ce face cu restul drumurilor din municipiu?

Spre deosebire de alte orase de acelasi nivel din Romania, Resita are extrem de multe drumuri transformate in praf sau namol, lucru care cu vreo doua saptamani in urma l-a determinat pe un resitean sa-si verse oful pe “feishbuk”. N-au trecut decat vreo doua – trei zile si acelasi resitean a revenit multumindu-i primarului Ioan Popa ca a percutat la durerea omului si a reparat strada, demonstrand fara niciun dubiu netarmurita-i grija pentru binele oricaruia.

O fi un soi nou de pupincurism, din acela cu studii. Sa moara Mitza daca mie imi trecea asa ceva prin cap!

Va inchipuiti, cred, cum toata lumea sta pe net cu sufletul la gura, intrebandu-se daca nu s-o fi inventat la Resita metoda minune de reparatie a drumurilor? Ma rog, mult asteptatul miracol ce ne va pune in randul lumii a rezistat doar pana ce un alt consatean al primarului, Gaita Bogdan cum isi spune pe retelele de socializare, si-a luat inima in dinti si a inceput sa-l apostrofeze pe primar cum ca la randul lui plateste impozite dar nu are decat drumuri cu gropi, ne-a aratat chiar si niste poze.

Strazile Resitei
Strazile Resitei

Credeti ca primarul a pus mana pe telefon si a sunat undeva, ca cineva sa repare drumul? Poate nu e nimic anormal aici, poate doar gresesc eu dar uite ca retelele de socializare sunt pline de reclamatii despre starea drumurilor si surpriza, primarul Ioan Popa nu mai pune botul la necazurile unora, nu mai asfalteaza nimic sau nimic din ceea ce nu vrea domnia sa.

Tare imi este teama ca adevarul e undeva la mijloc, primul cetatean se cunostea cu edilul iar acesta i-o fi soptit sa se planga pentru ca a doua zi sa pupe condurul. In privinta celuilalt cetatean lucrurile sunt clare, nu se cunoaste cu primarul si asfalt o sa vada cand s-o schimba seful din primarie.

Asa cum ii sade bine lui Nelu Taietelu, acesta s-a facut ca nu aude, taindu-le macaroana la toti si lasandu-i sa mearga pe mai departe prin gropi, ca doar n-or fi singurii din lume.

© Matei DONEA – 9 Februarie 2021

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.