POLITICIENII ROMANI
Constitutia garanteaza libertatea exprimarii

Scandal ca la usa cortului intre Romeo Dunca, Consiliul Judetean si Emiliano Vest

Cu jumatate de gura, firma lui Ion Bejerita admite ca a cerut mai multi bani dar refuza sa recunoasca evidentele

Reparatiile la DJ-608 contractate in vara trecuta de Consiliul Judetean – Caras Severin cu asocierea dintre firmele Emiliano Vest SRL impreuna cu Manu Consulting SRL si survenite in urma producerii calamitatilor naturale tot de la mijlocul anului trecut, cunosc in aceasta perioada o noua etapa conflictuala dupa ce Directia de Drumuri Judetene a emis o somatie privitoare la rezilierea contractului daca nu se incep lucrarile in urmatoarele doua zile.

Zile care au si trecut, fie vorba intre noi!

Indiferent ce spune presa social-democrata, de care SC Emiliano Vest SRL se afla strans legata, societatea admite printre randurile unui comunicat de presa trimis mass-mediei de partid, ca a majorat preturile pentru lucrarile de refacere la tronsonul rutier Teregova – Luncavita – Mehadica al DJ-608 dar refuza sa recunoasca realitatea si o tot da cotita dupa cires.

Cu o vana de politician pur sange ascunsa printre oasele scheletilor din dulap, Emiliano Vest a raspuns prin vocea Mihaelei Bejerita la acuzele venite dinspre administratia judeteana si, bineinteles, incearca sa dreaga busuiocul in timp ce se afunda tot mai mult in minciuna.

Sperand sa lamurim lucrurile haideti sa o luam babeste, sau mai bine sa o luam ca la scoala ajutatoare de partid. Deci, daca de 10 lei stiam pana acum ca vom primi 3 bomboane si daca acum mergem la magazin dar primim numai doua inseamna (nu este asa?) ca s-au scumpit bomboanele cu 50 de procente, probabil din lacomia capitalista a cuiva.

Scurtisim, din cate spune Emiliano Vest cu gurita proprie si personala, intelegem ca valoarea contractului dintre Consiliul Judetean Caras Severin (CJCS) si asocierea societatilor comerciale Emiliano Vest cu Manu Consulting a ramas la fel ca pana acum, respectiv 312 mii lei, numai ca din banii acestia se vor executa mai putine lucrari. Nu stim care si cat dar mai putine pentru ca asa spune Mihaela Bejerita (citam): “…va cuprinde solutia pentru lucrarile noi si se va renunta la alte lucrari din cadrul contractului semnat” (incheiat citatul).

Fratele meu, pai asa ne fu vorba? Presupunand ca am nevoie de un acoperis, isi inchipuie cineva ca eu, in speta CJCS-ul nostru drag, o sa accepte ca cineva sa-i taie iarba de pe gazonul cinestie carui teren de fotbal? Eu am nevoie de “A”, “B” si “C” iar de restul mi-se falfaie. Pe bune!

Repet, nu conteaza la ce lucrari se renunta, din ce motiv nu se mai executa, atata timp cat banii pe care ii va incasa Emiliano Vest sunt tot cei din contract dar pentru acestia se executa mai putine lucrari strict necesare reparatiilor la carosabil. Ca cinstea pe care o proclama societatea comerciala sa mearga pana la capat trebuia ca la un volum mai mic de lucrari sa se incaseze o suma mai mica de bani, atunci puteai spune ca valoarea proiectului este la fel ca in trecut.

Traducerea din romana in romana e ca Emiliano Vest vrea mai multi bani pentru volumul contractat de lucrari iar daca administratia judetului are nevoie de “tacam complet, spalat si frezat” trebuie sa scoata mai multi bani din buzunar iar pentru ca CJCS nu are bani in plus si nici posibilitatea legala sa-i plateasca, trebuie sa se incadreze in fondurile aflate la dispozitie si sa primeasca mai putine lucrari.

Concluzia este simpla, a dracului si limba asta romaneasca pe care o foloseste Mihaela Bejerita si cum e aceasta abuzata, cum iti da ea peste “deste” tocmai atunci cand iti e lumea mai roz. Ramane sa vedem daca Romeo Dunca are sange in instalatie sa solicite celor de la Directia de Drumuri Judetene rezilierea contractului cu Emiliano Vest si Manu Consulting, daca nu… o sa fie funny!

© Matei DONEA – 25 Februarie 2021

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.