POLITICIENII ROMANI
Constitutia garanteaza libertatea exprimarii

Bebe Pasere mai ramane viceprimar la Caransebes

Curtea de Apel din Timisoara a respins recursul inaintat de primarie

Dupa ce a fost schimbat prin votul Consiliului Local Caransebes la inceputul acestui an, Bebe Felician Pasere s-a adresat instantei in contencios administrativ, solicitand suspendarea HCL-ului pana la judecata de fond a dosarului, obtinand castig de cauza la Tribunalul Caras Severin dar si astazi la Curtea de Apel din Timisoara.

Itele administratiei locale din Caransebes sunt complicate rau e tot, dupa ce anul trecut s-a pus o presiune extraordinara pe primarul Felix Borcean, edil care chiar a fost suspendat de prefectul judetului pe ideea ca n-ar mai fi candidat din partea PNL-ului care l-a sustinut in 2016 dar la alegerile locale din septembrie primarul Felix Borcean a avut castig de cauza chiar daca daca aalegatorii au lasat larg deschisa usa scandalurilor din Consiliul Local unde nu exista nicio majoritate politica. S-a creat totusi o alianta intre PSD-PMP-Pro Romania care l-a sustinut pe edil in ideea de a calca pe bataturile lui Marcel Vela si a condus, la numirea lui Felician (Bebe) Pasere pe pozitia de viceprimar al municipiului din partea partidului Pro Romania.

Pana la urma n-a fost bine nici asa, intr-o sedinta desfasurata la inceputul acestui an a aparut propunerea primarului Felix Borcean de schimbare a “viceului” si din motive care inca mai scapa celor din Municipiul Caransebes dar rezultatul a fost consemnat si cu un vot zdrobitor s-a decis schimbarea lui Bebe Pasere.

Bineinteles, asa cum am precizat, viceprimarul s-a adresat instantei si a obtinut la Tribunalul Caras Severin o suspendare a deciziei luate de Consiliul Local, decizie care a fost atacata cu recurs la Curtea de Apel din Timisoara de administratia municipiului dar astazi a pierdut si acolo urmand ca viceprimarul sa ramana pe pozitie pana la judecarea pe fond a dosarului, Felician (Bebe) Pasere avand plangere de fond depusa la instanta.

Mai in gluma sau mai serios, primarul Felix Borcean declarand ca: “Sa numesti un vice ai nevoie de un singur vot in plus iar pentru a-l schimba vad ca nu sunt suficiente nici voturi mai multe decat cele doua treimi necesare. Nu stiu ce pot sa fac pentru instanta, sa aduc consilieri de acasa?!”.

Bebe Pasere, in urma acestui recurs, se alege cu 1.500 de lei care vor fi platite de primarie (normal) in urma cheltuielilor de judecata iar noi, chibitii, trepidam de nerabdare sa vedem cum se vor termina lucrurile, daca se vor termina…

© Matei DONEA – 24 Martie 2021

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.