POLITICIENII ROMANI
Constitutia garanteaza libertatea exprimarii

Inca un comitet in care se elimina opozitia, Gabriela Stuparu la un pas de excluderea din PSD

Ca-n "vremurile bune" ale comunismului

Organizatia PSD Caras Severin, condusa cu caracteristica-i opacitate de catre senatorul Ion Mocioalca prin intermediul presedintelui interimar Silviu Hurduzeu, a organizat ieri seara un fel de Comitet Executiv de tip CEx online, cica din motive de covid, unul in cadrul caruia se executa oameni sub o forma sau alta si prin intermediul caruia au pus-o iarasi in discutie pe Gabriela Stuparu, o consiliera judeteana deja suspendata din organizatie.

Frumos moment v-ati ales, domnilor pesedisti, sa “impuscati oameni”, chiar in Saptamana Mare!

Probabil sunteti curiosi care ar fi motivul unei noi discutii de conduita, ei bine si noi suntem din moment ce am incercat sa participam la sedinta online dar fostul inspector scolar Lucian Miclau si-a aratat nivelul de educatie trantindu-ne virtuala usa in nas.

“De ce te-ai suparat, moncher, eram curiosi sa aflam ce i-a mai traznit prin cap senatorului si cam care sunt noile acuzatii impotriva Gabrielei Stuparu?”.

Ma rog, n-am aflat direct care este problema, “ce a mai facut consiliera de s-au suparat social-democratii caraseni”, dar “pe la colturi” am auzit ca cineva a reclamat-o pe Gabriela Stuparu “la partid”, ca-n vremurile bune ale comunismului. Inca n-au transpirat problemele imputate acesteia dar am aflat ca fosta judecatoare a cerut un termen pentru a se documenta despre ceea ce i se reprosaza si sa-si pregateasca fireasca aparare.

Prin urmare, se pare ca actuala conducere interimara a organizatiei PSD Caras Severin e pusa pe fapte mari si cum intr-un mod firesc urmeaza alegeri interne, cei ajunsi la carma prin vrerea sortii si “ghinionul” altora, sunt hotarati sa elimine orice teoretica concurenta. Bineinteles, nu spun ca Gabriela Stuparu isi doreste sa conduca organizatia, asa cum nu spune nimeni nici despre ceilalti 5 care au fost suspendati alaturi de aceasta cam cu doua luni in urma, numai ca provizoratul intr-o structura politica nu face bine la sanatate si alegerile respective tot vor trebui organizate, doar ca cei care au interese vor avea grija “pana atunci” sa-i execute pe toti si o fac chiar cu concursul lui Marcel Ciolacu (din cate se pare).

© Matei DONEA – 29 Aprilie 2021

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.